dissabte, 2 de maig del 2009

Els Dotze Treballs d'Hèracles

Per tal de redimir-se, Hèracles, va haver d'afrontar dotze proves impossibles i finalment va ser acollit a l'Olimp entre els déus.

Per tal de redimir-nos de la nefasta temporada passada aquest any ens hem trobat amb un calendari infernal: amb els quatre rivals més durs de la lliga seguits i, en la segona volta, les semifinals de la Champions contra el Chelsea al voltant del Madrid i just després la final de Copa. I encara estem picant pedra, que això no s'ha acabat. No sé què passarà dimecres, no sé què passarà el diumenge. Però de moment ho estem superant amb nota: aquest equip ofereix una superioritat absolutament incontestable, és un equip que enlluerna a tot Europa i ofereix unes lliçons magistrals de futbol a tot aquell que se li posa al davant: 2 a 6 al Bernabeu, un partit per a emmarcar, una cosa que no s'havia vist mai. Què n'aprenguin!!!! Per no parlar del 4 a 0 contra el Bayern o el Sevilla (que va tercer, allà baix, lluuuny) i tantes i tantes nits èpiques i de futbol espectacular. Ja portem 100 gols en lliga i 85 punts i la lliga a tocar...

El Jutge de Tots els Camps posa cadascú al seu lloc: Els del Madrid que anaven venent fum (fumata blanca) els hem ben fumut amb allò que ells en diuen un chorreo històric. Encara no hem guanyat res, però si hi ha justícia en aquest món, aquests jugadors que (com deia aquell) juguen com els déus i corren com diables, aquest equip que està cridat a fer grans coses, entrarà a l'Olimp del futbol per la porta gran.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Reconec que va ésser una gran nit, fins i tot des de la distància, però veig que t'està quedant un bloc futbolístic, era la idea o són les circumstàncies???

Per cert, tu saps perquè a heracles li va tocar fer les dotze proves?

Nonsmoker Walrus ha dit...

Són les circumstàncies (el blog és el blog i la seva circumstància).

Pel que fa a això de l'Hèracles, segons vaig llegir a la viquipèdia és perquè en un atac de bogeria (induït per Hera) va matar la dona i els tres fills i, per redimir-se havia de fer 10 proves. N'hi van impugnar un parell i la cosa va quedar en 12. Jo, de fet, em pensava que les proves eren per ser acollit entre els déus (com que només és un semidéu no era immortal), però es veu que això només era una "competència transversal" (segur que no ho sabíeu que l'origen d'aquestes es remunta a l'antiga Grècia).