dilluns, 12 de març del 2012

TBBT: S2, C18 The Work Song Nanocluster

Per petició popular (Joachim) inicio una sèrie de post amb informació rellevant (o no) sobre la sèrie The Big Bang Theory.
Comencem per una errata (no és per collonar, I swear). Aquest capítol comença amb una partida Raj vs Leonard de Secret Agent Laser Obstacle Chess. Després de moure peça en Raj li toca moure al Leonard i per fer el seu moviment ha de travessar un garbuix de detectors laser (cosa que no aconsegueix). En Raj i en Howard li posen banda sonora taral·lejant la famosa Dansa del Sabre d'Aram Khachaturian, però en els subtítols en anglès per a sords del DVD diu erròniament que es tracta de la banda sonora de Missió Impossible (que donat el context probablement hauria quedat millor i tot; potser era el que posava al guió?). Pobres hearing impaired.

Per cert, estic pràcticament segur d'haver sentit esmentar Radiohead abans de veure aquest capítol, però crec que la meva principal font d'informació sobre el grup és aquest capítol.

2 comentaris:

Deutschblogs ha dit...

Potser la banda sonora de l'un és la cançó famosa d'un altre?

Pel que fa als jocs inventats que surten al TBBT, un enllaç sense comentaris, flipareu:
http://www.shirtcity.es/big-bang-game-camiseta-1838

Nonsmoker Walrus ha dit...

No, són cançons diferents. Per cert, molt bo l'enllaç; ja havia vist la samarreta de rock-paper-scissors-lizard-spock però he rigut molt amb les de Greatest Dad Ever (amb dibuix de Darth Vader) i de Freedom for Schrödinger's Cat).